Weboldalam

http://dekorarium.hu/

2010. augusztus 23., hétfő

Újra itthonA nyaralás izgalommal kezdődik és izgalommal végződik.Izgulunk az indulásnál, hiszen új kalandok, új látnivalók várnak ránk, és izgalommal tölt el amikor elindulunk hazafelé, hiszen azért mégiscsak a legjobb otthon.
Ez az egy hét aktív pihenéssel is telt, a Balaton felvidék rengeteg látnivalót kínál aminek a töredékére jutott csak időnk. Na és persze egy izgő mozgó nyolc éves is akadályoz a csendes barangolásban, hiszen neki a nyaralás a Balcsiba ázásról szól.Az ő szavaival élve: nem azért jöttem a ide, hogy folyton menjek menjek valahová hanem fürdeni! Persze azért sikerült rábeszélni néhány izgalmasabbnak ígérkező kirándulásra, mert várat nézni fiús dolog! Sümeg,Szigliget,Nagyvázsony...mind mesélő történelem.Utóbbi vár felé haladva a mMűvészetek Völgyén visz át az út, Kapolcson döbbenetes csend fogadott. Alig néhány hete nyüzsgő tömegben sodródtunk, most meg üres minden udvar, még a kis sziget a patak mellett is mintha kisebb lenne.Az autó ablakából elgyönyörködve csodaszép ez a mi felvidékünk,a mi kis magyar Toscanank.

1 megjegyzés:

Luca írta...

Bizony Nagyvázsony felé gyönyörű az út Kapolcson át. Gyerekkorom kedvenc könyve volt a Kinizsi Pál c. ifjúsági regény. Nekem Nagyvázsony egyet jelent Kinizsi Pállal. Ajánlom a 8 évesnek, nagyon izgi.
Remélem kipihentétek magatokat!