Weboldalam

http://dekorarium.hu/

2013. augusztus 11., vasárnap

Nagyapa órája

Azért kapta ezt a nevet mert valóban egy nagyapáé lett, sajnos nem az enyémé.
Az utolsó darab ilyen álló óra alapom volt, megszűnt a gyártása, pedig nekem és a megrendelőimnek tetszett. Igaz hogy macerás az előkészítés hiszen sok a rekesz, a kis polc, vigyázni kell a kis vitrin plexi lapjára, de a végeredmény mindig kárpótolt ezért.
A fekete alapszínt a változatos indás minta teszi lágyabbá, mégis megtartva azért a férfias jelleget. Alapmotívumnak a pennsylvaniai ún. telepes minta jelleget választottam, hiszen rám lett bízva mind a szín mind a motívumok kiválasztása.Elégedett készítő, elégedett megrendelő, remélem az ajándékozott is elégedett, kell ennél több?


Sok-sok boldog születésnapot a nagyapának!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelettel kérdezném, h. a háttérben a láda már felújított v. van valami elképzelés vele. (Hasonló ládikám van nekem is, de nem tudom, h. hogyan újítsam fel) Szóval szívesen látnék róla fotókat felújítást követően. Előre is köszönöm. J.

Tibandi country álmai írta...

Egyenlőre nincsen felújítva.Olyan romos állapotban kaptam meg, hogy nem tudom érdemes-e belevágni. Minden esetre csiszolás, szúmentesítés, gombaölőszerek...aztán a rétegelt lemezek teljes cseréje, végül a dekorfestés látszik a munkamenetnek.
Ha belevágok, akkor a fotókat a blogon közzéteszem.