Weboldalam

http://dekorarium.hu/

2015. április 30., csütörtök

Az április nem ,,csak" egy ugrás

Az áprilisom rendkívül mozgalmasan telt, sokat dolgoztam, tanfolyamoztam, álmodoztam, és fontos lépcsőfokot ugrottam ismét. Hosszú cikk lesz, úgyhogy egy kávét vagy teát javaslok most:)

A húsvét szinte gyorsvonati sebességgel robogott át rajtam, éppen csak integetni volt időm. Néhány képet hoztam a teljesség hiánya nélkül, hiszen rengetegen rendeltek tőlem portékát, talán mindent nem is fotóztam le.

Ez volt a konyhám dekorációja idén.Régóta várt ez a nyuszis tábla hogy végre érvényesülhessen, évről évre szomorkodott a dobozban. Ötletként merült fel, hogy ha úgy nem funkcionált, akkor rászerelve egy faládára majd lesz nyuszifészek!Készítettem egy hozzá illő ládikát, plusz tojásokat. Szerintem cuki darab, kellően egyszerű, mégis színes, vidám darab. Nem szeretem a harsány húsvéti színeket, akárhogyan kínálom magamnak.Ezek a ,,burlap"-zsákvászon utánzatú tojások hirtelen ötlettől vezérelve születtek.
Az új nappalinkba szerettem volna valami egyszerű de nagyszerűt.

És ha már van tojásom, valamibe be is kel tenni, és lett kosaram is, szintén ,,burlap" hatás.


Na de húsvét után a kosár kiürül, viszont nekem nagyon bejön most ez a kopott, egyszerű külső. Oké, akkor most ez a konyhai szekrényre kerül, közelébe viszont jó lenne ismételni! Kell nekem egy levélszortírozó a régi leszanált darab helyére. Kész.

Néhány sikeres tanfolyamon is túl vagyunk, mindenki örömére. Ezek a találkozók szinte spontán módon jöttek létre, a lányok telefonáltak, jöttek és alkottak. Ebben az ügyben komolyabb lépéseket tervezek, úgy tűnik van igény a mi vidékünkön is ilyesmire.

Dekupázs szülinapi tanfolyam


Találkoztam néhány olyan alkotótárssal is akik babákat készítenek, de az arcok kialakításánál elakadtak. Segítettem nekik a babáik lelkét megmutatni.
Kíváncsian várom Pillimolli  kész babáinak fotóit.

Feltöltöttem a boltokat is tavaszi kínálattal, többnyire most a dekupázs technika került előtérbe, amit nem bánok, mert rengeteg új alapanyag,és festék újdonság van amikből válogathattam.
Pillanatkép a műhelyből.


A végére a kávé vagy tea is elfogyott, mostanra tartogattam a legnagyobb örömhíremet.
Végre elkészült a weboldalam! Látogassatok be hozzám.1 megjegyzés:

Luca írta...

Nem unatkoztál áprilisban az biztos. Nagyon jó lett a web oldalad. :)